Mobilio

Oldaltérkép | E-mail küldés
Aktuális Aktuális Hálózatunkról Hálózatunkról Termékek Termékek Szolgáltatások Szolgáltatások Tanácsok Tanácsok Akciók Akciók Szervizek Szervizek Kapcsolat
FőoldalHírek
     


Hírek
Prémium teljesítmény, extra előnnyel
2011-10-13

Novemberi Continental akciónkban most akár 8 000 Ft értékű ajándék Sodexo utalvány is az Öné lehet.

A biztonságos téli közlekedés kulcsa a megfelelő gumiabroncs

Az őszi-téli időszakban akár egy hosszabb utazás során is szélsőséges útviszonyokkal szembesülhetünk. A száraz és hideg aszfalt, a késő őszi esők és köd, a hajnali lehűléssel és páralecsapódással együtt járó jegesedés, váratlan hózáporok és az ezeket követő latyakos időszakok váltakozása jelentősen megnöveli a téli autózás kockázatát. Ezért Európa számos országában már törvény írja elő a téli gumiabroncsok kötelező használatát.

Bár Magyarországon ez még nem törvényi előírás, a kiszámíthatatlan téli időjárás és a gyorsan változó útviszonyok szintén indokolttá teszik a szezonális viszonyoknak megfelelő típusú gumiabroncsok használatát. Jó tudni, hogy a közismert téli gumi elnevezés nem csupán a havas úton jobb teljesítményre képes termékeket jelöli, hanem ma már sokkal inkább azokat a gumiabroncsokat, amelyek az őszi-téli hónapokra jellemző, változó időjárási és útviszonyokhoz való alkalmazkodás specialistái.

Prémium téli teljesítmény a Continental-tól

A Continental prémium kategóriás téli gumiabroncsai mögött 140 éves gyártási tapasztalat, csúcstechnológia és folyamatos innováció áll. Az eredmény kimagasló fékteljesítmény, remek tapadás, kitűnő kezelhetőség és optimális teljesítmény még a legzordabb időjárási körülmények között is. Ha autója téli felkészítéséhez a Continental termékei közül választ, biztosan nem éri kellemetlen meglepetés.

Jelentős előny már a vásárláskor!
Ha Ön 2011. november 1. és 30. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú téli személy vagy terepjáró abroncsot vásárol a Mobilio szervizhálózat bármelyik szervizében, akkor a csúcsminőségű gumiabroncsok által garantált biztonságon túlmenően 15 col abroncsátmérőig 5.000 Ft, 16 col-tól pedig 8.000 Ft értékű Sodexo AJÁNDÉK utalványban részesül garnitúránként.

Az utalványra minden olyan vásárló jogosult, aki a szervizben kapott és az általa hiánytalanul, pontosan kitöltött kupont valamint a szerviz által szabályosan kiállított, a vásárlást igazoló számla másolatát legkésőbb 2011. december 12-ig, postai úton visszaküldi a Continental Hungaria Kft. címére. Egy személy legfeljebb 2 garnitúra gumiabroncs vásárlása után részesülhet ajándékutalványban.

A feltételeknek megfelelően benyújtott, valós és ellenőrizhető adatokat tartalmazó kupon alapján a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címére 15 munkanapon belül postázza a vásárlási akció keretében kiajánlott utalványokat. Az utalvány kuponon feltüntetett adatoktól eltérő címre történő megküldése csak abban az esetben lehetséges, ha az erre vonatkozó igényt a vásárló a Continental Hungaria Kft. számára írásban bejelenti.

Az akció részletes feltételeiről szervizeinkben kaphat további felvilágosítást.

Aktuális Continental ajánlatainkat a méret kiválasztása után, gumiabroncs keresőnkben kérdezheti le.

Mire használhatók a Sodexo utalványok?

A Sodexo AJÁNDÉK utalvány az egyik legnépszerűbb utalványtípus, hiszen ez használható fel a legszélesebb körben: élelmiszerre, műszaki cikkre és lakberendezésre, könyvre és szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó szolgáltatásokra, ruházatra, továbbá vegyi árukra és kozmetikumokra, illetve egészségmegőrzésre. A közel 43.000 beváltási pontból álló országos elfogadóhely hálózat a biztosíték arra, hogy Ön a legmegfelelőbb módon és kényelmesen használhassa fel az utalványokat.
Tekintse meg korábbi híreinket : Hírarchívum
Gumiabroncs márkák
Continental | Dunlop | Fulda | General Tire | Goodyear | Michelin | Pirelli | Hankook | Uniroyal | Laufenn | Vredestein | Sava
Alutec könnyűfém keréktárcsák
13" 14" 15" 16" 17" 18" 19" 20"